EMI
EMI
You are here: HomeNewsNews

News

A workshop to discuss novelties and future with companies and expert users

Stazione Zoologica Anton Dohrn di Napoli Villa Comunale, Italy

13-14 July

Please, for organizative reasons confirm your presence by a free registration at This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. by July 11

Poster

Programme

 

Bernd SchierwaterITZ - Division of Ecology and Evolution, Hannover, Germany

Conference Room
Friday July 8, 2016 - h12.00

Alfonsina MilitoBiology and Evolution of Marine Organisms

Conference Room
Thursday July 7, 2016 - h12.00

 

Greta BusseniIntegrative Marine Ecology Department
Stazione Zoologica Anton Dohrn

Conference Room
Wednesday June 29 2016 - h12.00

Poster

Dal 27 giugno al 2 luglio 2016 a Napoli si terrà la seconda edizione di un’importante iniziativa di profilo internazionale: la Naples Shipping Week.

In questa settimana Napoli sarà sede di una serie di conferenze e incontri aperti all’intera community dello shipping internazionale a cui contribuiranno relatori di grande prestigio provenienti dal mondo imprenditoriale, scientifico ed accademico.

Il 27 giugno la Stazione Zoologica Anton Dohrn ospiterà l'incontro-dibattito "L’utilizzo dei vettori marittimi come osservatori" alle ore 17.00, presso la Sala Conferenze.

Programma

Gli appuntamenti nel dettaglio

 

A Ph.D. fellowship is available to carry out interdisciplinary training in Biological Sciences at the Stazione Zoologica Anton Dohrn Naples Italy.

Applications are invited from suitably qualified postgraduate candidates (see details).

The closing date for applications is July 22nd 2016

Enric Ballesteros-Sagarra (Kike)Centre d’Estudis Avancats de Blanes, CSIC – Blanes, Barcelona (Spain)

Conference Room
Wednesday June 22 2016 - h 11.00

 

 

Arianna MenciassiIstituto di Biorobotica - Scuola Superiore Sant'Anna, Pisa

Conference Room

Tuesday June 21  2016 - h 12.00

Poster

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. > Read More